Huis > producten > Klein Silicone Bong >
Siliconen Mini Bong Droge Kruid Glazen Rookbuizen Rokende Glazen Waterpijp

Siliconen Mini Bong Droge Kruid Glazen Rookbuizen Rokende Glazen Waterpijp

Siliconen glazen rookbuizen

Mini Bong glazen rookbuizen

Rookglazen waterpijp

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

ZHIYI

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Gezamenlijk:
14mm Wijfje
Downstem:
Verwijderbaar
Materiaal:
Silicone
Carburatorgat:
- Jawel.
Aroma:
Nr
Gewicht:
4 ons
hoogte:
7 duim
Rooktype:
Droog kruid
RELATED PRODUCTS
Contacteer ons
Productomschrijving

Siliconen Mini Bong Dry Herb Rookpijp Diverse Kleuren

Product beschrijving:

Siliconen bongs

Een siliconen bong is een handig rookapparaat waarmee je droge kruiden, tabak of andere stoffen kunt roken.Siliconen is een synthetisch rubber materiaal dat het flexibel, duurzaam en hittebestendig maakt.

In vergelijking met traditionele glazen bongs worden siliconen bongs vaak beschouwd als veel duurzamer.Dit komt omdat ze veel minder vatbaar zijn voor breken als ze vallen of omstoten.Ze zijn niet alleen stevig, maar siliconen bongs zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.Je hoeft ze alleen maar af te wassen met water en zeep of zelfs in de vaatwasser te doen.

Siliconen bongs zijn er in allerlei soorten en maten.Bovendien kunnen sommige ontwerpen functies bevatten zoals percolators of ijsvangers.Om het handiger te maken, kunnen deze bongs gemakkelijk uit elkaar worden gehaald en worden opgeborgen of vervoerd.Dit maakt ze een populaire keuze voor mensen die een actieve levensstijl leiden.

 

Sollicitatie: Roken
Kleur: Rood/Groen/Geel
Hoogte: 175mm/6.8''
Materiaal: Siliconen
Productnaam: Siliconen Bong, Waterpijp Glazen Kom Cadeau
Type: Schreeuwende kip
Gewicht: 157g

Toepassingen:

ZHIYI kleine siliconen bong - perfecte miniatuur siliconen waterpijp voor compact roken
De ZHIYI Small Silicone Bong is de perfecte miniatuur siliconen waterpijp voor compact roken.Deze mini-siliconen bong heeft geen doorvoertule en is gemaakt van hoogwaardige siliconen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.Met een hoogte van 7 inch is hij perfect voor mensen die op zoek zijn naar een compacte siliconen waterpijp die niet veel ruimte in beslag neemt.Of je nu een beginner bent of een fervent roker, deze kleine siliconen bong maakt roken leuk en gemakkelijk.Het siliconenmateriaal is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, en de bong is lichtgewicht en draagbaar, waardoor hij ideaal is voor buitenactiviteiten.Koop vandaag nog je perfecte mini-siliconen bong en ervaar het gemak en gemak van roken.

Maatwerk:

Pas je eigen kleine siliconen waterpijp aan!ZHIYI's Mini Siliconen Bong met Ice Catcher is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en stijlvolle rookervaring.Deze mini-siliconen bong is 7 inch lang en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.Het heeft een cilindrische vorm en smaakloos, waardoor je kunt genieten van pure en heerlijke hits.Koop vandaag nog je eigen ZHIYI Mini Siliconen Bong!

 

Ondersteuning en diensten:

Small Silicone Bong biedt technische ondersteuning en services voor onze klanten.Ons team van ervaren technici kan u helpen bij het installeren, oplossen van problemen en het repareren van uw producten.Wij bieden 24/7 klantenservice, met vriendelijke en deskundige medewerkers die beschikbaar zijn om al uw vragen of opmerkingen te beantwoorden.

We bieden ook regelmatig onderhoud en updates voor onze producten.We houden een up-to-date database bij van de meest recente software- en hardware-updates en ons team kan u helpen met eventuele installatie- of reparatiebehoeften.Daarnaast bieden wij garantie op al onze producten.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending voor kleine siliconen bong:

  • De kleine siliconen bong wordt verpakt in een luchtdichte plastic zak met een kartonnen doos.
  • De kartonnen doos wordt tijdens de verzending verzegeld met verpakkingstape voor extra veiligheid.
  • De kleine siliconen bong wordt verzonden via een veilige en betrouwbare verzendservice met trackingnummer.
 

FAQ:

Vraag: Wat is de merknaam van dit product?
A: De merknaam van dit product is ZHIYI.
Vraag: Waar komt dit product vandaan?
A: Dit product komt uit China.
Vraag: Wat is dit product?
A: Dit product is een kleine siliconen bong.
Vraag: Van welk materiaal is dit product gemaakt?
A: Dit product is gemaakt van siliconen.
Vraag: Hoe groot is dit product?
A: Dit product is ongeveer 20 cm lang.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Glas Bong Banger Leverancier. Copyright © 2023-2024 bong-banger.com . Alle rechten voorbehoudena.