Huis >

Shanghai ZhiYi International Trading Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Shanghai ZhiYi International Trading Co., Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur , Handelsmaatschappij , Verkoper , Andere

Brands:

ZHIYI

Nr van Werknemers:

50~150

Jaarlijkse Verkoop::

1000000-6000000

Gevestigd jaar:

2011

De uitvoerpc:

60% - 70%

Inleiding

Shanghai ZhiYi International Trading Co., Ltd. is een professionele leverancier van rookproducten, inclusief maar onbeperkt glazen bongs, siliconen bongs, quartz banger-nagels en accessoires.De quartz banger-fabriek is gevestigd in Donghai Lianyungang, provincie Jiangsu, dat is onze eigen fabriek, de joint-venture siliconen bong-fabriek in Shangdong en de samenwerkende glazen Bong-workshop in Zhejiang.

 

Met meer dan 10 jaar productie-ervaring en meer dan 7 jaar internationale handelservaring, zijn de kwaliteit van onze waterpijpen en kwartsknallers, onze verpakking en transportmethode allemaal de meest professionele, vertrouw erop dat we met ons samenwerken om u tijd en geld te besparen.

 

We kunnen OEM / ODM doen, geen probleem voor ons om uw logo te markeren of uw merk bongs en quartz knallers gemakkelijk te maken.We richten ons alleen op het vervaardigen van Bongs-gerelateerde rookproducten en accessoires.

 

Onze missie is om de klanten eersteklas service te bieden met producten van de beste kwaliteit en concurrerende prijzen.

We geloven dat het een geweldige dealervaring zal zijn om met ons samen te werken, aangezien we de volgende voordelen hebben:

1. Eigen fabriek, controleerbare kwaliteit met een concurrerende prijs

2. Strikt kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat elk product gekwalificeerd is voor verzending.

3. Sterke R&D, de werknemers met vele jaren ervaring, we kunnen uw idee zeer snel realiseren!

4. Professioneel inkoopteam, we kunnen one-stop service bieden met de beste producten en een redelijke prijs.

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen

 

 

China Shanghai ZhiYi International Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Service

China Shanghai ZhiYi International Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Shanghai ZhiYi International Trading Co., Ltd. is al meer dan 10 jaar bezig met de productie van siliconen bongs, glazen bongs en quartz bangers enz.

 

Onze belangrijkste producten zijn Glass Bong Bangers, Quartz Banger Nails, Glass Water Bong, Silicone Glass Bong, Water Pipe Hookah, Small Silicone Bong, Silicone Vapor Straw en andere rookaccessoires etc.

 

Al onze Quartz Banger Nails zijn gemaakt van 100% dik kwarts.Als amorfe substantie heeft glas een willekeurige moleculaire structuur, terwijl kwarts een symmetrische moleculaire structuur heeft.Kwarts kan onderhevig zijn aan hogere temperaturen en druk dan glas.Glas is een isolator, terwijl kwarts een geleider is.Quartz is dus het beste materiaal voor de banger Nails.Onze quartz banger is de beste keuze voor je bongs.

 

Onze werkplaats voor siliconen bongs en quartz bangers met meer dan 10 jaar ervaring, maar in het verleden doen we alleen zaken met lokale handelsbedrijven.

We merken op dat onze producten op grote schaal worden verzonden naar de Verenigde Staten, Canada en Australië, enz.

Onze productiecapaciteit en technische kracht zijn van het eerste klas niveau en hebben een goede reputatie in de wereld

 

Het is het juiste moment om onze eigen activiteiten in het buitenland uit te breiden, we willen graag goede zakenrelaties aangaan met alle geïnteresseerde partners op basis van hoge kwaliteit, gelijkheid en wederzijds voordeel!

 

Ons Team

China Shanghai ZhiYi International Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shanghai ZhiYi International Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Shanghai ZhiYi International Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Glas Bong Banger Leverancier. Copyright © 2023-2024 bong-banger.com . Alle rechten voorbehoudena.